bryston_ext_L.jpgBryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar hoogwaardige gespecialiseerde elektronica voor zowel de consument als de professionele audio markten.

Bryston heeft als doel de meest accurate en betrouwbare producten te leveren. Dit doen ze met een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat constant manieren zoekt om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van de producten te verbeteren.

Bryston engineers worden nooit gelimiteerd door ontwerpkosten om functionaliteit te bewerkstelligen. Integendeel, Bryston daagt haar engineers uit om de best mogelijke producten te maken en de beste componenten te zoeken en gebruiken. Zo kan Bryston producten steeds dichter tot perfectie brengen terwijl de prestaties en betrouwbaarheid gemaximaliseerd worden.

In de traditie van ambachtelijk vakmanschap wereldwijd, is elk audio component handgemaakt door mensen die enorm veel voldoening en trots halen uit het maken van het allerbeste. Elk component is met de hand geselecteerd en geïnstalleerd, elke draad is met de hand gesneden en gevormd, en elke connectie is met de hand gesoldeerd.

In de consumentenmarkt maakt Bryston state-of-the-art audio elektronica, bedoeld om de eigenaar de meest muzikaal accurate en betrouwbare prestaties te geven. In de professionele markt biedt Bryston versterkers voor opnamestudio's, radio- en televisiestations, en geluidsversterking toepassingen voor bijvoorbeeld stadions en arena's.

Elk volledig geassembleerd product is uitgebreid getest voordat het verstuurd wordt. Tijdens 100 uur aan continue testen, worden Bryston versterkers gemonitord als ze worden blootgesteld aan een aantal ingangscycli en warmte spanningshoogte. Hiermee wordt een breed spectrum aan gebruikslasten gesimuleerd. Als er iets misgaat, zal Bryston dat oplossen tijdens het productieproces, voordat u het product gaat gebruiken.

Bryston's toewijding voor het maken van de meest betrouwbare producten is zichtbaar door hun 20 jaar analoge en 5 jaar digitale garantie.

Bryston producten stellen u in staat te genieten van een generatie aan geluid, muziek en ongeloofelijke prestaties. Bryston is gevestigd in Petersborough, Ontario, Canada, net ten noordoosten van Toronto. Het heeft een netwerk van 150 dealers in Noord-Amerika en 60 landen wereldwijd. 

BEKIJK BRYSTON'S CATALOGUS

BDP-π

BDP-π Featured

Bryston’s BDP digital music players let you hear a perfect replica of high resolution studio masters with incredible detail and breathtaking realism.

Read more


BLP-1

BLP-1 Featured

Witness the first ever turntable from Bryston. The fresh quality only vinyl can offer asks for a high quality turntable. With the BLP-1 we now have one.

Read more

Buy Now

OP ZOEK NAAR EEN DEALER?

Of neem contact met ons op