MenKlogoGrijs

MenKlogoGrijs

mksoundabout

“M&K had to do nothing to change or improve their loudspeakers – they already did everything right – while others tried to reinvent themselves. Kudos to M&K Sound for being a true state-of-the-art manufacturer.”   - HDTV Etc magazine

Simpel gezegd en in alle bescheidenheid, geen enkele andere luidspreker fabrikant in de wereld kan met recht de titel opeisen van "De Keuze van Professionals". Al bijna 40 jaar genieten M&K Sound luidsprekers de ongenaakbare reputatie als 's werelds beste door de hoogste prestaties te leveren aan zowel consumenten als professionals. De M&K Sound professionele monitoring systemen zijn snel de standaard geworden voor stereo en multi-channel productie van zowel muziek als film geluid.

Even actief en gerespecteerd is M&K Sound onder vooraanstaand opnamestudiopersoneel en veeleisende high-end audiofielen, die de alle voordelen benutten van uitgebreide ervaring in beide arena's en van een uniek perspectief op wat er precies nodig is om dingen goed te krijgen met geluidsopname, mixen en afspelen.

M&K Sound luidsprekers zetten de standaard voor high-performance monitors, en voorzien zo in de behoefte van 's werelds meest veeleisende audio professionals die kiezen voor M&K Sound om een simpele reden: vertrouwen.

Elke dag maken honderden mensen artististieke beslissingen gebasseerd op wat ze horen via hun speakers. Het vertrouwen dat ze hebben in M&K Sound stelt hen in staan snel en effectief te werken terwijl ze de meest adembenemende soundtracks en muziek produceren.

Dezelfde kwaliteit die deze professionals genieten is ook beschikbaar voor de home theater liefhebber. M&K Sound biedt een volle lijn aan home theater speakers die de luisteraar dezelfde fantastische geluidskwaliteit bieden waar audio professionals op rekenen van M&K Sound.

Ontwikkeld om te presteren in kritieke stereo en multi-channel omgevingen, zijn de tonale en ruimtelijke kenmerken van M&K Sound speakers uitzonderlijk, ongeacht medium of audio format.

Voor dezelfde ervaring die artiesten en audio engineers in de studio hebben, neem gewoon een M&K Sound mee naar huis.

BEKIJK M&K SOUNDS' PRODUCTEN

Buy Now

OP ZOEK NAAR EEN DEALER?

Of neem contact met ons op